Advertentie
Nieuws > iPhone > Trends

De Ongelooflijke Nieuwe iPhone-App Is Zojuist Verbeterd… Dit Moet Je Weten

De App Ontvangt Een Ongelooflijke Update Voor 2024

De onmisbare iPhone-app voor 2024 heeft zojuist meer functies toegevoegd en is verbluffend. Als je een iPhone-apparaat hebt, zal dit waarschijnlijk het meest nuttige artikel zijn dat je zult lezen…

Als je in the U.S woont, heb je waarschijnlijk al gehoord van TotalAV – de populariteit van deze nieuwe antivirussoftware

Met mobiele technologie die net zo krachtig is als een desktopcomputer, vertrouwen velen hun persoonlijke en waardevolle informatie toe aan hun telefoonopslag. Ze realiseren zich echter niet dat hun gegevens worden gedeeld, en dat telefoons zonder bescherming een makkelijker doelwit zijn voor cybercriminelen.

Vorig jaar stal een hacker elke 39 seconden persoonlijke gegevens, waarbij fraudeurs gemiddeld $10.000 per slachtoffer veroorzaakten. Dit zal in 2024 alleen maar toenemen.

Hier komt TotalAV in beeld….
TotalAV heeft internetgebruikers al lange tijd beschermd met beveiliging op bedrijfsniveau, en met de recente toename van mobiele fraude hebben ze een complete beschermingssuite voor iPhone ontwikkeld die nu beschikbaar is voor het publiek… voor slechts $2!

De app zal je iPhone-apparaat scannen op verborgen malware, controleren of je informatie is gecompromitteerd op het dark web, trackingcookies van websites, adware, spyware en virussen verwijderen.

Daarnaast heeft TotalAV ingebouwde bescherming toegevoegd tegen phishing-fraudesites en frauduleuze websites, en er is een geweldige functie om gemakkelijk je browsegeschiedenis en cache te wissen.

  • ✅ Last van vervelende advertenties? Geen probleem! De app heeft een functie waarmee je advertenties kunt uitschakelen en alleen de advertenties kunt kiezen die je wilt zien.
  • ✅ Bezorgd over je algehele beveiliging? Deze app verbergt al je online verkeer zodat je persoonlijke gegevens privé blijven. De extra netwerklaag biedt verbeterde beveiliging, en zal zelfs het IP-adres van je apparaten veranderen om je gegevens veilig te houden.
  • ✅ Wachtwoordbeheer geeft je hoofdpijn? Sla je wachtwoorden veilig op, buiten het bereik van hackers en nieuwsgierige ogen, met de veilige kluis die de app biedt. Dit maakt wachtwoordbeheer een droom in plaats van een nachtmerrie!

Met al deze functies in één pakket is het geen wonder dat mensen zich haasten om een exemplaar van deze geweldige app te bemachtigen, voor een ongelooflijke prijs van slechts $2. Dit is echt het enige beveiligingsproduct dat je nodig hebt.

TotalAV heeft al lang een reputatie opgebouwd voor het leveren van eersteklas computerbeveiliging aan gebruikers, en het is geen verrassing dat miljoenen gebruikers hun mobiele versie al hebben gedownload.

Claim je Beschermingspakket voor $2

Je vraagt je waarschijnlijk af: ‘Dus, is deze software echt de beste bescherming voor smartphones?’.

Wij zijn niet de enigen die denken dat dit de #1 app is voor je iPhone-beveiliging… zelfs Trustpilot heeft het beoordeeld als de #1 Online Beveiligingssoftware. Met zo’n betaalbare prijs is het geen wonder dat er zoveel ophef over is!

Hoe claim ik mijn exemplaar van de app?

Stap 1: Bezoek simpelweg de Officiële iPhone Promotie voor $2 Hier of klik op de onderstaande knop

Stap 2: Voer je e-mailadres in en betaal $2

Stap 3: Installeer je TotalAV beveiligingsapp vanuit de iPhone-winkel, log in met je e-mailadres en activeer je beveiliging direct.

Je ontvangt direct 2 extra gratis licenties voor je pc, laptop of tablet, dus zorg ervoor dat je deze apparaten ook beschermt zonder extra kosten.

Deze aanbieding zal niet voor altijd beschikbaar zijn, vooral naarmate de app populairder wordt. Voor nu, met een prijs van slechts $2, raden we aan om de app vandaag te installeren om optimaal te profiteren van deze aanbieding.

Doe jezelf een plezier, claim deze aanbieding en blijf de cybercriminaliteit een stap voor. Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn.

Claim je Beschermingspakket voor $2

2024: Er is op dit moment een promotie, en we moedigen onze lezers aan om zich aan te melden voordat deze voorbij is!