Android-gebruikers kunnen eindelijk irritante advertenties tegenhouden en sneller online surfen…

Top Security Savers
Top Security Savers 25th June 2024

Als u een Android-gebruiker bent en er genoeg van hebt om steeds maar weer advertenties te zien, zou dit wel eens een van de handigste artikelen kunnen zijn die u dit jaar leest.

Android-gebruikers in Nederland halen snel de nieuwe app in huis die direct irritante advertenties en pop-ups verwijdert.

Dit is inclusief alle nieuwssites, sociale media-apps zoals Facebook, Twitter en zelfs videoadvertenties op YouTube.

Tegenwoordig is het een hele worsteling om een video te bekijken, te surfen over een nieuwssite of zelfs om online te shoppen zonder dat u irritante advertenties tegenkomt. Uw telefoon wordt er trager van en tot wel 80% van uw data gebruiken.

En wat dacht u van het moment waarop u naar een item op Amazon of eBay kijkt en de 3 maanden daarna alleen maar advertenties te zien krijgt van ditzelfde product op elke website die u bezoekt.

Dat komt omdat adverteerders u tracken!

De realiteit is dat advertenties op mobiel steeds erger worden. Indringender, irritanter en schadelijker.

Het goede nieuws is dat er eindelijk een Android-app is die alle advertenties blokkeert om uw online surfervaring tot 400% te versnellen.

Total Adblock zorgt voor sneller online surfen, houdt alle irritante advertenties tegen en verwijderd tracking door advertenties.

Hiermee bespaart u geld op gegevensgebruik en kunt u sneller online surfen.

Online oplichtings- en phishing-sites zijn enorm in opkomst, Total Adblock helpt u ook om beschermd te blijven door te voorkomen dat oplichtingsadvertenties worden weergegeven.

U kunt nu beginnen met genieten van videostreamingsites zoals YouTube zonder advertenties, zodat u nooit meer hoeft te wachten tot een irritante advertentie is afgelopen.

Miljoenen Android-gebruikers in Nederland hebben inmiddels ongelofelijke haast om deze waanzinnige app in handen te krijgen voor een speciale introductieprijs van slechts $2,99

Gebruik deze exclusieve mobiele link hieronder om vandaag nog 60% te besparen.