iPhone-brugere kan endelig slukke for alle irriterende reklamer og få hurtigere internetbrowsing…

Top Security Savers
Top Security Savers 28th May 2024

Denne måned blev “must-have” iPhone app’en i 2022 opdateret, og det er fantastisk!

Hvis du er iPhone-bruger og træt af at se reklamer konstant, kunne dette være en af de mest nyttige artikler, du kommer til at læse i år.

iPhone-brugere i hele Danmark har travlt med at få en ny app, som straks vil fjerne irriterende reklamer og pop op-vinduer.

Nu om dage kæmper man for at se en video, browse på en nyhedsside eller shoppe online uden at få en irriterende reklame smidt i synet.

Disse reklamer sænker hastigheden på din telefon og bruger op til 80 % af dine data.

Tænk på, når du ser på en vare på Amazon eller eBay og i de næste tre måneder ikke ser andet end reklamer for det samme produkt på alle websteder, du besøger.

Det skyldes, at annoncørerne tracker dig!

Virkeligheden er, at mobil-reklamer bliver værre og værre. Mere forstyrrende, mere irriterende og mere skadelige.

Den gode nyhed er, at der endelig findes en iPhone-app, som blokerer for alle reklamer, så din browsing bliver 400 % hurtigere.

Total Adblock gør din browsing hurtigere, stopper for alle irriterende reklamer og fjerner al reklame-tracking.

Det vil spare dig penge på dataforbrug samt øge hastigheden for din internetbrowsing.

Onlinesvindel og phishing-sider er et stigende problem, men Total Adblock vil også hjælpe med at holde dig beskyttet ved ikke at tillade, at der vises svindelreklamer.

Nu kan du begynde at nyde sider med videostreaming såsom YouTube uden reklamer, så du aldrig mere behøver at vente på, at en irrelevant reklame bliver færdig.

Millioner af iPhone-brugere i hele Danmark har nu travlt med at få denne fantastiske app, mens de kan få den til en særlig introduktionspris på kun $2,99