iPhone-användare kan äntligen slippa alla irriterande annonser och surfa snabbare …

Top Security Savers
Top Security Savers 14th April 2024

Denna månad har ”måste-appen” för iPhone 2022 uppdaterats, och den är super!

Om du är iPhone-användare och är trött på att hela tiden se annonser så kan det här vara en av årets mest användbara artiklar.

iPhone-användare i hela Sverige skyndar sig för att skaffa en ny app som omedelbart tar bort irriterande annonser och popups.

Idag är det svårt att kunna få se en video, läsa på en nyhetssajt eller ens shoppa online utan att få irriterande annonser kastade i ansiktet.

Annonserna saktar ner din telefon och använder upp till 80 % av din data.

Eller när du tittar på en vara på Amazon eller eBay, och under de följande tre månaderna får du inte se annat än annonser för samma produkt, oavsett vilken webbplats du besöker.

Det beror på att annonsörerna spårar dig!

Verkligheten är att mobila annonser blir värre. Mer påträngande, mer irriterande, mer skadliga.

De goda nyheterna är att det äntligen finns en iPhone-app som blockerar alla annonser och gör din webbsurf upp till 400 % snabbare.

Total Adblock, gör din surf snabbare, sätter stopp för alla irriterande annonser och tar bort all annonsspårning.

Det sparar pengar på dataanvändning och gör att du surfar snabbare på webben.

Onlinebedrägerier och nätfiskesajter är på stark frammarsch. Total Adblock, hjälper även till att skydda dig genom att inte tillåta att bedrägerireklam visas.

Nu kan du börja njuta av videotjänster som YouTube igen utan annonser, så du behöver aldrig mer vänta på att en irrelevant annons ska ta slut.

Miljontals iPhone-användare i Sverige skyndar sig nu att skaffa denna fantastiska app så länge det speciella introduktionspriset på bara 2,99 $ gäller.