Advertorial

Miljoenen Windows-gebruikers houden hun pc gezond met behulp van deze ene simpele truc… (En het is gratis!)

Windows-app krijgt een geweldige update - juli 2023

Top Security Savers
Top Security Savers

Als u een Windows PC-gebruiker bent, wordt dit artikel uw nieuwe beste vriend. TotalAV, de must-have gratis Windows-app voor 2023, is zojuist geüpgraded met nog meer functies, en geloof ons, het is werkelijk geweldig!

Als u in België woont, heeft u waarschijnlijk al gehoord van TotalAV – de populariteit van deze nieuwe app is snel gegroeid onder Windows-gebruikers, omdat steeds meer mensen beseffen dat hun persoonlijke gegevens niet meer zo privé zijn als vroeger.

Als meest gebruikte besturingssysteem is Windows een belangrijk doelwit voor malware en virussen. Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend kwaadaardige software die specifiek misbruik maakt van kwetsbaarheden in Windows om ongeautoriseerde toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie.

Wist u dat vorig jaar elke 39 seconden de persoonlijke gegevens van iemand werden gestolen door een hacker? Slachtoffers van dergelijke frauduleuze activiteiten verloren gemiddeld $10.000 per persoon, en helaas zullen deze cijfers naar verwachting stijgen in 2023.

Daar komt TotalAV in beeld…

Al jarenlang beschermt TotalAV internetgebruikers met beveiliging op bedrijfsniveau. En nu, met de alarmerende toename van online oplichting en fraude, hebben ze een uitgebreide beschermingssuite ontwikkeld die speciaal is afgestemd op Windows-gebruikers, en het beste is… Hun geavanceerde beveiligingsscan is nu helemaal GRATIS beschikbaar voor het publiek!

TotalAV zal grondig uw Windows PC, en ja, zelfs uw smartphone, scannen op verborgen malware. Het gaat nog een stap verder door te controleren op het dark web of uw persoonlijke informatie is gecompromitteerd. Het verwijdert ook alle website-trackingcookies, adware, spyware en virussen, waardoor uw apparaten schoon en veilig zijn.

Dat is nog niet alles! TotalAV heeft extra ingebouwde beveiligingsfuncties toegevoegd om u te beschermen tegen internet-phishing en frauduleuze websites. Bovendien is er een handige functie waarmee u eenvoudig uw browsegeschiedenis en cache kunt wissen, zodat u gemoedsrust hebt.

  •  Genoeg van vervelende advertenties? Zeg ze vaarwel met TotalAV! De app stelt u in staat om advertenties uit te schakelen en alleen diegene te kiezen die u wilt zien.
  • ✅ Maakt u zich zorgen over uw algehele beveiliging? TotalAV maskeert al uw online verkeer, waardoor uw persoonlijke informatie volledig privé blijft. De extra netwerklaag biedt verbeterde beveiliging en verandert zelfs het IP-adres van uw apparaat om maximale bescherming te garanderen.
  • ✅ Bent u het zat om wachtwoorden te beheren? TotalAV wordt geleverd met een beveiligde kluis waar u uw wachtwoorden kunt opslaan, weg van hackers en nieuwsgierige ogen. Het beheren van uw wachtwoorden zal een droom zijn in plaats van een nachtmerrie!

Met al deze ongelooflijke functies gebundeld, is het geen wonder dat mensen zich haasten om deze geweldige app te krijgen, en het beste is dat het u geen cent kost. TotalAV is echt het enige beveiligingsproduct dat u nodig hebt.

Claim uw gratis exemplaar vandaag nog!

U vraagt zich waarschijnlijk af: ‘Is deze software echt de beste bescherming voor Windows PC?’

TotalAV heeft al een reputatie opgebouwd door gebruikers te voorzien van eersteklas computerveiligheid. Trustpilot heeft hen zelfs gerangschikt als de nummer 1 online beveiligingssoftware. Met zo’n hoge waardering en tegen zo’n onverslaanbare prijs is het geen wonder dat er zoveel buzz rondom TotalAV is!

Klaar om uw gratis exemplaar van deze uitstekende app te claimen? Zo kunt u aan de slag:

Stap 1: Bezoek eenvoudigweg de officiële gratis weggeefactie hier of klik op de onderstaande knop.

Stap 2: Activeer na installatie de gratis beveiligingsscan.

Stap 3: Ontspan terwijl TotalAV uw systeemprestaties analyseert en eventuele mogelijke bedreigingen identificeert die in quarantaine moeten worden geplaatst.

Als u besluit te upgraden naar het premium pakket, ontvangt u niet alleen een enorme korting van 80%, maar u krijgt ook 2 extra gratis licenties voor uw smartphone en/of tablet, dus zorg ervoor dat u uw beveiliging ook op die apparaten installeert, zonder extra kosten.

Deze deal zal niet eeuwig duren, vooral naarmate de app populairder wordt. Voor nu wordt ons verteld dat er gratis exemplaren beschikbaar zijn in België, dus we raden u aan om vandaag nog de app te installeren om optimaal te profiteren van dit gratis aanbod.

Doe uzelf een plezier, claim deze deal en blijf een stap voor op cybercriminaliteit… uw toekomstige zelf zal u dankbaar zijn.

Claim uw gratis exemplaar vandaag nog!

 

 

** TotalAV’s recent reports for their latest awards can be found here:

TotalAV Awarded VB100 Award

TotalAV is ADVANCED+

TotalAV is an AV-Test TOP PRODUCT